Mi van ott bent?

 

 

Mi van ott bent?                       

Mit kaptunk?

Mit cipelünk?

Hogyan fejtik ki hatásukat?                       
       

 

 

Ezek igazán jó kérdések. De engedjétek meg, hogy ezekre a kérdésekre úgy válaszoljak, hogy bemutatok nektek egy fantasztikus Nőt, és most már fantasztikus történetét.

 

Anita pár hete keresett fel azzal a mondattal, hogy nem tudja, hogy mi van vele, de elvesztette a saját ritmusát az életével kapcsolatban. Minden jó volt. Haladt, fejlődött, aztán egyszer csak kicsúszott minden a lába alól. Jöttek a problémák, a megoldandó feladatok. A munkahelyét elhagyta, mert nem találta a helyét. És a végén „mindent elvesztett”, amije csak volt. Egy olyan munkája lett, amit „kényszerűségből” csinált, hogy „életben maradjon”. Minden nap úgy érezte, hogy a „túlélésért kellett küzdenie”. Ezek igazán erős kifejezések a saját életével kapcsolatban, de mint kiderült nem a saját életét „kezdte el élni”.  

(még lesz jelentősége annak, hogy ilyen sokat idézek azokból, amiket mondott)

Elmondta, hogy év elején (még 2022-ben) nagyon várta a 32. szülinapját, mert abban a hónapban volt esedékes az utolsó törlesztőrészlet befizetése a lakására. És úgy érezte, hogy ez egy hatalmas ajándék lesz saját magának. A születés napja után pár héttel kezdődőt el nála egy negatív folyamat. Szinte minden este rémálmok gyötörték. Folyamatos stressz volt jelen a mindennapjaiban. Állandó feszültség és ingerlékenység keserítette meg. Ezt a munkahelyén is észrevették és elküldték szabadságra, de nem változott semmi. A munka közben állandóan elsírta magát, szűnni nem akaró fáradtság és idegeskedés volt rajta. A munkáját már „undorítónak, kegyetlennek” tartotta és látta. A barátaival, rokonaival nem tartotta a kapcsolatot, mert otthon akart maradni, mondván „neki otthon a helye és nem máshol”! Odáig fajultak nála a folyamatok, hogy teljesen bezárkózott és mindent leépített maga körül. Elmondása szerint mikor nem kellett kimozdulnia, akkor egészen jól érezte magát. Idővel talált egy online végezhető munkát a szakmájában, de minden egyes percét „szenvedésnek élte meg”.

Hogy „mekkora utat képes megtenni egy kialakult probléma, hogy életre kelhessen” azt szinte felfogni is nagyon nehéz. De megpróbálom Anita estében ezt szemléltetni.

Anita szép szülőjét anyai ágon 1917 júniusában akarata ellenére elvitték a 32. születésnapja után pár nappal a háborús frontra ápolónőnek. A szakmája is ez volt és imádta egészen addig, amíg egy kórházban dolgozott. Természetesen már ott is találkozott a háború borzalmaival, de igazán csak akkor, amikor a frontvonal közvetlen közelébe nem vitték. Ott „kényszerűségből” kellett dolgoznia, aminek minden egyes percét „szenvedésnek élte meg” és a „túlélésért kellett küzdenie”.

Minden ott volt Anitában, amit generációkon keresztül kapott. Minden egyes felmenőjében ez a negatív hatás még szunnyadt, de egyre csak növekedett. Hiszen mindenkit érnek fájó behatások az élete során és ezek mind csak rárakódtak erre az átélt folyamatra. Így mikor Anita betöltötte a 32. életévét, akkor „aktivizálódott” benne ez a „programsorozat”.

Talán ahhoz a hatalmas változáshoz is köze lehet, ami 2022-ben indult el a Női energetika területén. Hiszen MOST van itt az ideje, hogy minden teher le legyen rakva, mert így lehet egy felszabadítóbb életritmust elindítani.

Miután szépen, lassan minden egyes életterületet tehermentesítettünk, amire képes volt negatívan kihatni ez a „kapott” programsorozat, úgy Anita is egyre jobban érezte magát és nyitni tudott a saját élete felé. Azóta már a saját ritmusában elindult és élvezni tudja újra a környezetét és önmaga szeretetét.               

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Esküvő 😊

Köszöntöm a HipnóziSiófok blogon!

Társas Magányban Élek