Köszöntöm a HipnóziSiófok blogon!

Üdvözlöm,
Kósa Attila vagyok, hipnoterapeuta.
Már gyermekkoromban a szüleim is felfigyeltek arra, hogy mindenki megnyugszik a társaságomban és megnyílik velem szemben. Évek óta foglalkozom hivatásszerűen a hipnózissal, folyamatosan képzem magam, hogy minél szélesebb körben tudjak segíteni. 

Célom, hogy a hipnózisban rejlő lehetőségekkel  jobbá és könnyebbé tegyem Vendégeim életét. 
Blogomon az általános információk mellett többnyire az ő visszajelzéseiket  olvashatják, ezzel is bemutatva milyen sokrétű a hipnoterápia.
2017. őszétől kellemes kertvárosi környezetben várom az érdeklődőket, Siófokon a Nefelejcs utcában, kizárólag bejelentkezés alapján.

Nyilatkozat:

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható orvosi terápiás, gyógyító illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenység végzésére. A hipnózis üléseken egészséges embereknél folytatok feltárásokat és feloldásokat hipnózisban. Ha a hozzám forduló személy mentális egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, akkor a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítom.


Kellemes böngészést, találkozzunk a Facebook oldalamon is! :-)








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Esküvő 😊

Társas Magányban Élek