2023 a NŐK ÉVE 2.

 

2023 témája a női energetika és a nők misztikus év lesz. Ez az év nagyon előnyösnek és a legmegfelelőbbnek bizonyul a felemelkedési utazáshoz.  

 



Ezt az évet a hetes szám képviseli, a Hét pedig a Felemelkedési szekeret jelenti.

Az idei év a belső rejtélyek újrafelfedezéséről szól és arról, hogy saját magadnak meg tudd adni azt a lehetőséget, ami benned van. Ez a benned lévő fény újbóli felismerése és újra gyújtása azáltal, hogy minden olyan negatív dolgot leteszel, ami az életed során megérintett téged. Tavaly, 2022 az építés éve volt. Célja az alapok kiépítése. A terhek meglátása. A negatív cselekedetek, szokások számbavétele. A folyamat felismerése, hogy ez így és ilyen formában nem megfelelő számodra.

És aki elkezdett tenni ezért a pozitív változásért, annak egy hihetetlen haladás tud elindulni 2023-ban. Lehet, hogy már az is elég volt valakinek, hogy felismerte a negatív terheit. Mindenkinél más. De a lényeg, hogy a folyamatot el kell indítani ahhoz, hogy „önálló életre tudjon kelni”.

Az egész egy szabadakaratos döntés a saját életeddel kapcsolatban!

Természetesen, azért mert meg van a döntés, akkor ott még nem szabad megállni. A döntés után a tettek jönnek. Meg kell tudni, hogy hogyan és milyen területeken kell a terheket lerakni, kipucolni. És természetesen a hogyanra is választ kell találni. Lehet, hogy egy előadás segít. Vagy egy könyv elolvasása. Vagy részt veszel egy önismereti tanfolyamon vagy terápián. Bármi, amivel hatékonyan, célirányosan le lehet tenni mindent, amit egész életedben negatívként megéltél.

Tapasztalatból mondom, hogy hatalmas ereje van azoknak a negatív érzéseknek, amiket fel tudunk idézni. DE még erősebbek, azok, amik a háttérben maradnak és rányomják bélyegüket a mindennapi életritmusunkra.     

Ez az év számos lehetőséget rejt magában a tudományos felfedezések, alkotások és kinyilatkoztatások megtételére a kollektívával való megosztására. Minden olyan területen képes haladást elindítani, amiben fejlődni szeretnénk. Legyen szó sport, munka, hobbi, párkapcsolat, stb…

De az nagyon fontos, hogy csak ott tud a pozitív változás elindulni, ahol tehermentesek vagyunk. Az, aki káosznak éli meg az életének bizonyos területeit, annak először magát a káoszt kell megszüntetnie.

 Mivel:

„Csak erős alapokra lehet stabil házat építeni”.



Az elmúlt időszakban számtalan új emberrel ismerkedtem meg, akik a bizalmukba fogadtak azzal, hogy felkerestek és segítséget kértek a feladataik megoldásában. Mindenkinél felismerhető az a „mintázat”, hogy hihetetlen mennyiségű és erejű terhet cipelnek. Már onnantól kezdve, hogy ezeket valaki lépésről lépésre lepucolja, elindul egy fantasztikus belső folyamat, amivel, sokkal közelebb tud kerülni mindenki önmagához. Hihetetlen érzés ezt meglátni minden kedves vendégemnél. 

Nem kell attól megijedni, hogy már elindult a 2023-as év. Hiszen 365 napból áll. Van idő mindenre, amit csak szeretnél elérni. Az első és legfontosabb, hogy dönts saját életritmusoddal kapcsolatban. Mi jó és mi teher számodra? Miben szeretnél változni? Vagy esetleg, már neked az is hatalmas segítség lenne, ha minden negatív terhedet le tudnád tenni? Mert így már készen állnál arra, hogy a saját ritmusodban egy új és pozitív úton indulj el?  

 

„A szekér, amely rád vár, a benned lévő fény. És ha egyszer hozzáférsz a benned lévő Fényhez, mit fogsz csinálni ezzel a fénnyel? Milyen ajándékok származnak ebből a fényből? Ezek azok a nagy rejtélyek, amelyek felfedezésére várnak 2023-ban, ha teszel magadért."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Esküvő 😊

Köszöntöm a HipnóziSiófok blogon!

Társas Magányban Élek