2023 a NŐK ÉVE

 

A Nők Éve

 


Egy igazán érdekes folyamat kellős közepén vagyok/vagyunk, amit most szeretnék veletek megosztani.

Idén nyáron, augusztusban kezdtem észrevenni, hogy a vendégköröm kezd átalakulni. Egyre több női vendégem lett. A csoportos elme tréningjeimen is szinte csak hölgyek voltak (kivéve a céges tréningeket). Egyre többször keresnek meg hölgyek, hogy szerveztek egy baráti csoportot és kérték, hogy nekik, személyre szabva tartsak egy elme tréninget. A személyes hipnózis terápiás üléseknél is az arány mára már 90%-10% arányban a hölgy vendégeim felé billent el. Akik ismernek, azok tudják, hogy szeretek mindennek utánajárni, ezért egy kis kutatómunkába fogtam. Szerencsésnek mondhatom magam, mert az elmúlt évek, évtizedek alatt fantasztikus tudású emberekkel ismerkedhettem meg, az élet minden területéről. Asztrológia, Reiki, Asztrozófia, Holisztikus asztrológia, Pránanadi, Numerológia, stb…. Tehát eléggé körbe jártam a változás okát, amiben éppen vagyunk és mindenhonnan ugyan azt a választ kaptam, ami nekem is „megérkezett”! Igen ebben a pillanatban kijelenthetem, hogy a MOST-ban vagyunk. Egy olyan folyamatban, lehetőségben, ami már elkezdődött és „nemsokára” vége van! 2023 a NŐK ÉVE! Ez egy talán vissza nem térő alkalom arra, hogy éljünk a „felkínált” lehetőségekkel.

Igyekszem összefoglalni mindazt, amiben éppen benne vagyunk.

2022 júniusban (igazából már az év elején kezdetét vette, de igazán csak júniusban erősödőt be) elkezdődött egy változási folyamat, ami a Nőket érinti. Egy olyan folyamat vagy inkább lehetőség, ami esélyt ad arra, hogy a 2023-as évet már egy tiszta lappal, a felemelkedéssel, szintlépéssel tudják kezdeni vagy legalábbis elindítani. Most jönnek elő azok feladatok, problémák, amik eddig figyelmen kívül lettek hagyva. Lehet, hogy egy apróság, ami évtizedekig félre volt rakva. Lehet, hogy egy hatalmas teher, amit már nem kéne cipelni. Mindenkinél más és más lehet ez, de éppen itt van az idő, hogy mindent le lehessen tenni. A 2023-as évbe úgy kellene belelépni, hogy a feladat meg van oldva, vagy legalább is el van indítva és halad a tehermentesebb útja felé. Számtalan hölgy vendég érkezik nagyon hasonló problémával:

-      -  énkép (ki vagyok) 

-      - nőiesség

-      - női energia

-      - párkapcsolati problémák

-       -
intimátásban nehézségek

-      - célok megtalálása

-       -haladási – fejlődési – tovább lépési nehézségek

-        szülők – nagyszülők által kapott terhek lerakása

-      - stb…

Tudnám még sorolni, de egy mindenkiben közös. Az, hogy megérezték azt, hogy MOST jött el az ideje annak, hogy tovább ne legyen halogatva semmi sem saját magukkal kapcsolatban. Természetes, hogy sokan nem tudják, miért indult el bennük az, hogy EDDIG ÉS NE TOVÁBB! De elindult és figyeltek rá. Keresték a megoldását annak, hogy a bennük lévő feladatokat, hogy tudnák megoldani. A terheket, hogyan lehetne lerakni. A bennük lévő nőiességet, miképpen lehetne újra fáklyaként lobogtatni. Ez a folyamat MOST van, és mint azt mindenki érzi, hogy az idő nem lassít. Sőt, mintha még gyorsabb is lenne. Hamar elröppen ez a pár hónap és már benne is vagyunk a 2023-as évben.

Ha érzed, érzitek, hogy valamit ideje lenne lerakni, akkor keress, kutass és találd meg a neked legmegfelelőbb segítséget, hogy 2023-ban a Nők Évében Te is felszabadultan tudd megélni az életedet.                  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Esküvő 😊

Köszöntöm a HipnóziSiófok blogon!

Társas Magányban Élek